e-Twinning

Okulumuz , eTwinning projesi çalışmalarına başladı. Projemiz “Spring in my country “ eTwinning faaliyeti temelde Avrupa’nın farklı ülkelerinden öğretmenlerin, farklı okullardan öğretmenlerle deneyimlerini paylaşıp fikir alışverişinde bulunabileceği çevrimiçi bir ortam oluşturmayı amaçlamaktadır. Sıdıka Çalışkan Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Özlem ÜNAL ve okulumuz Sınıf Öğretmeni Derya BÜYÜKDAĞCI koordinatörlüğünde eTwinning projesi olan , Spring in my country ‘e katıldı. 4/B sınıfımız ile katıldığımız bu projede, öğrencilerimiz İngilizce dilinde İspanya,İtalya ,Tunus, Yunanistan,Lübnan,Romanya, Hırvatistan ve ülkemizde bulunan proje ortaklarımız ile planlanan etkinlikleri her ay planlı şekilde yaparak hem öğrenip hem eğlenecekler. Aynı zamanda öğrencilerimiz başka okullardan veya ülkelerden akranları ile iletişim kurarak, farklı kültürleri tanıma, yabancı dilde iletişim kurabilme becerilerini geliştirme, web teknolojilerinin eğitim amacıyla da kullanabileceğini fark edeceklerdir. Öğretmenimize ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, projede başarılar diliyoruz.

Kaynak: Meb Proje